DROMENOVERHOOP

WeBlijvenHelpen

Beste cliënten,
We hebben binnen Dromen_Overhoop beslist om aan het werk te blijven in deze gekke tijden. We kunnen binnen de praktijk het principe van de sociale afstand respecteren, mits een aantal aanpassingen:

– Een aantal van jullie zal worden gevraagd om een afspraak te verzetten. Dit doen we omdat er nooit 2 cliënten tegelijk in de wachtkamer zouden zitten. Mocht er door een misverstand toch iemand in de wachtkamer boven zitten terwijl u op gesprek komt, gelieve dan beneden plaats te nemen. Wij komen jullie halen.
– We desinfecteren alle deurklinken en de trapleuning heel regelmatig. We ventileren alle ruimtes optimaal.
– We vragen om zoveel mogelijk mobiel te betalen of over te schrijven.

De richtlijnen blijven echter om contacten te vermijden. Daarom willen we vanuit de praktijk ook therapie op afstand aanbieden. Dit kan een heel waardevol alternatief zijn voor face-to-face contact. We willen dan ook aan iedereen vragen om therapie via telefoon of (video)chat ernstig te overwegen. Neem gerust contact op met je therapeut om hier afspraken rond te maken.

We vinden het belangrijk om voor elk van jullie aanwezig te blijven in deze onzekere tijden. We doen er alles aan om voldoende zorg te blijven dragen.

Lieve groeten,
Yvette, Eva, Frederic & Hanne