DROMENOVERHOOP

OVER EVA

Eva (°1988) studeerde als 21-jarige af als vroedvrouw aan de Vives hogeschool. Tijdens haar opleiding deed ze stage in onder andere het UZ Leuven onder leiding van Prof. Deprest. Omdat ze een breed interesseveld heeft en altijd wil bijleren, besloot ze om een Banaba in de verpleegkunde te halen met keuzevakken in de geestelijke gezondheidszorg.

Ze werkte jaren binnen de geestelijke gezondheidszorg. Om haar cliënten goed te kunnen begeleiden, besloot ze om de 4-jarige psychotherapieopleiding te volgen aan het Korzybski instituut. Eva ontwikkelde een bijzondere interesse voor emotionele problemen en trauma, al dan niet gelinkt aan de zwangerschap en/of bevalling. Hiervoor volgde ze de opleiding tot EMDR therapeute aan Integrativa.

Sinds 2018 werkt Eva als zelfstandig psychotherapeute. Binnen Dromen over_hoop bouwt ze samen met haar collega’s aan een team met ruime expertise in verschillende domeinen. Samenwerken onder één dak staat hierbij centraal. Daarom maakt Eva de keuze om het project Dromen over_leven te integreren binnen de bestaande praktijk. Met haar diploma als verloskundige doet ze begeleidingen vanaf de kinderwens tot en met de postnatale periode. Naast de medische opvolging is hier bijzondere aandacht voor het emotionele welbevinden van haar cliënten.

In 2016 werd Eva zelf mama van een dochter, Janne. Zij wonen samen met Alain, Noorse Boskat Lili en zwerfkat Jules in Schuiferkapelle. Het gezin houdt van wandelen, magneetjes verzamelen op reis en met vrienden en familie aan tafel schuiven, het liefst op een warme zomeravond.

Wil je weten wat Eva voor jou kan doen? Snuister gerust rond op de website of geef haar een belletje. Ze zal je met plezier te woord staan.

Misschien tot snel!